Til trods for et spændende vikariat i en marketingafdeling , hvor jeg pt. er med til at markedsføre biler, skal det ikke være nogen hemmelighed, at jeg stadig elsker at læse om mad, tale om mad og at skrive om mad. I weekenden var jeg f.eks. ved at dø af ærgelse og nysgerrighed, fordi jeg ikke kunne være med til min loges weekendmøde, hvor vi blandt andet skulle spise min venindes hjemmebagte mojito og margarita cupcakes! Det er da noget af det mest syrede, jeg længe har hørt!
Andre spændende madtanker kom, da jeg faldt over en cupcake kædes (prøv at sige dét 7 gange)hjemmeside i London (Lola's Cupcakes) og tænkte: Burde man ikke åbne en roomservice.dk...med kager? En samlet portal, hvor man kunne søge blandt diverse konditorer og kagecaterer, og få bragt kagen ud?
I den mere seriøse ende af spektret, læste jeg i sidste uge et meget bredt jobopslag fra den nye Radio 24syv, hvori de eftersøgte værter, redaktionsmedlemmer og idéer til deres programflade. Det skal man jo ikke skrive 2 gange til mig, så jeg sendte følgende ansøgning til dem og håber nu, at det giver lige så meget mening for dem, som for mig, at man bringer madkulturen til radiomediet også.
Madbloggere, Michelin kampen, Price brødrene, Det søde liv, Gordon Ramsay, Noma, Geranium – madkultur, indlevelse, glæde! Alligevel… er det tørre og indforståede journalister i Danmark, som anmelder madstederne, og kun skriftligt. Hvorfor har ingen andre medier grebet den utrolig lave bold?
Min idé – et radioprogram med en vært, som uforbeholdent BRÆNDER for god mad. En person, som får tårer i øjnene af en veltillavet kammusling, som rejser for den gode madoplevelse og som kan formidle sin passion til lytterne, så de engagerer sig.
Indhold:
- Anmeldelser af caféer og restauranter
- Portræt af en restaurationsperson (kok, nystartet restauratør, kokke-eleven, stamgæsten etc.)Stop en dansker og spørge "hvad er dine 10 faste retter?"
- Månedens tema (eksempelvis: romantiske hoteller med restaurant, restauranter med en oplevelse, Take-away anno 2011, online mad shopping, mad-bydels tema etc. ).
- Månedens nyåbninger
- Anmeldelse af kogebøger
Jeg håber, at jeg har formået at viderekommunikere min idé til jer, at I synes om den og at I vil kontakte mig, hvis I vil snakke videre om den. Jeg har ikke radio erfaring, men er en marketing/kommunikation/medie/mad nørd, som ser Radio 24syv som en utrolig spændende kanal for at formidle den danske madkultur. I kan få et bredere indtryk af mig i vedhæftede CV samt nedenstående blog.
Fingers crossed...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar